Kövess minket!
  
     

Vattacukor egy kicsit másként

Vattacukor egy kicsit másként
2014, március 31.

A vattacukor egy csodálatos édesség, hogy hiába annyira élvezetes önmagában, túl sok remek lehetőség rejlik benne, ha nem főszereplőként, hanem ízletes kiegészítő elemként gondolunk rá.

Lássunk hát néhány példát, hogy milyen ínycsiklandozó lehetőségeket rejt magában ez az imádnivaló finomság!

Vattacukros italok

A legkézenfekvőbb mégis ki nem használt alternatíva, mely rengeteg lehetőséget rejt magában!

Kávé és forrócsokoládé

Ki ne szeretné legalább valamelyiket a kettő közül? Hát, még ha pár csodálatos kis vattacukor felhővel is megszórjuk a tetejét! A forró itallal érintkező része, egy icipicit megolvad, így az ital is átveszi ezt a csodálatos zamatot. Ha szeretnénk tovább fokozni az ízeket és még egyedibb végeredményt szeretnénk elérni, válasszunk különleges ízesítésű italt, illetve a vattacukrot is elkészíthetjük valamilyen ízesített cukorból.

A klasszikus ízek kedvelőinek a tejeskávé, vaníliás cukor gombolyagok és egy őrölt fahéjas, esetleg szerecsendiós változatot ajánljuk!

Turmixok

Készítsünk hagyományos tejes turmixok kedvenc gyümölcseinkből, majd szórjuk meg a tetejét kis színes vattacukor gombócokkal.

Ha szeretnénk, hogy turmixunk is csodálatos zamatokkal gazdagodjon, adjunk hozzá egy kis vaníliáscukrot, valamint mixelés közben egy kis lágy vattacukrot.

Az élményeket tovább fokozhatjuk egy cukordarával.

Legyünk kreatívak és fogyasszuk a vattacukrot minden formájában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
SONY DSC
Vattacukros muffin az igazi édesszájúaknak!

Azt gondolta, hogy a vattacukrot csak önmagában lehet élvezetes finomság? Valójában a felhasználási lehetőségeknek, csak a kreativitás szabhat határt! Nézzünk...

Close