Kövess minket!
  
     

Légies édesség, a szivárvány minden árnyalatában

Légies édesség, a szivárvány minden árnyalatában
2014, március 31.

Mióta csak feltalálták ezt a csodálatos finomságot, a vattacukrot, töretlen siker kíséri útján. Hiába volt rendkívül drága első változata, mikor még csak a kiváltságosoknak jutott osztályrészül, majd folyamatosan közeledett ez a kedves édesség a nagyközönség felé.

Azóta már akár saját otthonunkban, vattacukorgéppel is elkészíthetjük ezt az édességet, és ha ahhoz van kedvünk, a hét minden napján csemegézhetünk is belőle.

Bár az egész egy nagy cukorfelhő, valójában nem is tartalmaz olyan sok kalóriát, mint azt elsőre gondolnánk! A kristályokat a meleg felolvasztja és légiesen könnyű szálakká alakítja, miközben rengeteg levegőt vesz fel, így arányaiban levegőt fogyasztunk egy kis ízesített cukorral.

Ízek és zamatok terén is elkényeztetnek minket ma már!

Alapízesítések, melyeket bármelyik kedves utcai árustól megvehetünk:

  • Vaníliás
  • Epres
  • Málnás
  • Cseresznyés
  • Banános
  • Ananászos
  • Natúr
  • Rágógumis

Természetesen a csodás színekről sem feledkezhetünk meg, melyeket az ételszínezékeknek köszönhetünk. Annyi féle színt használhatunk már, hogy akár a szivárványt is megalkothatjuk az édes kis felhőkből. Egy-egy vurstliban sétálva még olyan darabokat is láthatunk, melyeket több színt váltogatva alkottak meg.

Bárki bármit mond, azért azt az egyet kijelenthetjük, hogy nincs még egy olyan édesség, mely a vattacukorhoz hasonlóan álomszerű külsejével, csodálatos színeivel és ízeivel vetekedhetne!

Vattacukor, a gyerekkor íze!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
vatta-cukor
Vattacukor, a legkedvesebb édesség évek óta!

A vattacukor története még a 18. századig nyúl vissza, akkori feljegyzések alapján még nem pont olyan formában volt elérhető, mint...

Close