Kövess minket!
  
     

Az édességek rajongóinak érdemes felírni egy jó fogorvos telefonszámát!

Az édességek rajongóinak érdemes felírni egy jó fogorvos telefonszámát!
2019, november 29.

Azt már a legkisebb gyerekek is tudják, hogy a cukor rossz hatással van a fogainkra, ezért fontos, hogy bizonyos időközönként meglátogassuk kedvenc fogorvosunkat. Azonban a vattacukor kedvelőknek sem kell aggódniuk, hogy kedvenc édességük azonnal tönkreteszi a fogukat, hiszen a rendszeres fogápolás megóvja a fogzománcunkat a betegségektől. Bár szoros összefüggés van a fogszuvasodás és a cukros ételek fogyasztása között, ha megfelelően óvjuk fogainkat, nem fogjuk elveszíteni azokat.

A fogorvosok azt javasolják, hogy legalább a főétkezések után, de minimum reggel és este mossunk fogat, így máris jelentős előrelépést érhetünk el a fogaink egészségének megőrzésében. A legcélszerűbb azonban, ha rendszeres időközönként meglátogatunk egy megbízható fogorvost. A fogorvos a legapróbb változásokat is észreveszi a félévente esedékes általános fogászati szűrővizsgálaton és még idejében képes fellépni az esetleges problémák ellen, még mielőtt azok komolyabb gondokat okozhatnának (fogágyi betegségek, fogbélgyulladás, fogszuvasodás vagy fogak elvesztése).

Ilyen az ideális fogorvos!

Sokan keresik a tökéletes fogászati rendelőt, ahol nem csak a munkatársak kedvesek és a környezet megnyugtató, de a fogorvos is megfelelő szakértelemmel rendelkezik és kíméletesen végzi a kezeléseket. Nem csak a felnőttek, de a gyerekek is félnek a fogorvosoktól, főleg ha ritkán találkoznak velük. Azonban egy jó fogorvos megnyugtatja a gyámoltalan pácienseket, és lehetőleg fájdalommentesen, ügyes kezekkel kezeli őket. Egy profi fogászati rendelő nem csak az állapotfelmérésekben remekel, de röntgenkészítést, ultrahangos fogkőeltávolítást, fogmegtartó kezeléseket, esztétikus töméseket és fogpótlásokat is vállalnak.

Ilyen színvonalas rendelő a Fogtündér Fogászat Százhalombattán! Szolgáltatásainkról a www.fogtunderek.hu webcímen olvashat többet, felmerülő kérdéseivel és bejelentkezési szándékával pedig bátran keressen minket az info@fogtunderek.hu e-mail címen vagy a +36-23-356-500-as és a +36-70-200-0661-es telefonszámok egyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Vattacukorgep2
Pár szóban a vattacukorgép működéséről

A mai vattacukorgépeket a technikai fejlődésének köszönhetően rendkívül egyszerű kezelni. Bár gyermekkorunkban elvarázsolva figyeltük, ahogy a vattacukor készítő mesterek nagy...

Close