Kövess minket!
  
     

Készítsen vattacukrot otthon!

Készítsen vattacukrot otthon!
2014, március 31.

Ma már bárki rendkívül jutányos áron juthat hozzá profi vattacukor készítő gépekhez, így könnyedén elkészíthetjük ezt az édes, habos-babos finomságot akár otthon is!

Azonban ahhoz, hogy azt az élményt kapjuk vissza, amit a Margit-szigeten szereztünk gyerekkorunkban, mikor szüleink megleptek minket ezzel az édes nyalánksággal, el kell lesnünk pár trükköt, hogy tökéletes végeredményt érhessünk el.

Hogyan készül a tökéletes vattacukor?

Attól függően, hogy mekkora mennyiségben szeretnénk vattacukrot készíteni, annyi cukrot helyezzünk be a középen lévő szerkezetbe.  A gép működésének köszönhetően kiszórja a cukrot a középen lévő tartályból, miközben folyamatosan melegíti azt. Hő hatására megolvad, és szálas szerkezetűvé válik. Amint ez megtörténik folyamatos köröző mozgásokkal tekerjük fel hurkapálcánkra és már kész is.

Ez az alapvető technika, de fokozhatjuk tovább is az élményeket!

Szeretne különböző színű édességeket készíteni?

Nem akadály!

Könnyedén beszerezhet különböző színezett cukrokat, melyekkel olyan varázslatos árnyalatokat állíthat elő, amilyeneket csak szeretne, vagy akár egy vattacukorban több színt is előállíthat!

Ha szeretné gyermekét születésnapján egy különleges meglepetéssel meglepni, készítsen neki és barátainak vattacukrot és a siker nem marad el!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
edessegek-2
Vattacukor egy kicsit másként

A vattacukor egy csodálatos édesség, hogy hiába annyira élvezetes önmagában, túl sok remek lehetőség rejlik benne, ha nem főszereplőként, hanem...

Close